Registrera dig här!

 

Som registrerad gäst på White Guide, Guiding Guest, kan du läsa hela restaurang- och caférecensioner. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner.

GQ blir Grossmanns

GQ blir Grossmanns

12 okt 2012

KROGNYTT: Restaurang GQ nyöppnar och precis som det nya namnet – Grossmann – skvallrar om, är det krögare Jürgen Grossmann som återtagit ansvaret i köket.
– Nu blir det back to basic, säger han.

Restaurang GQ omprofilerar sig och hoppas kunna locka en bredare publik med en enklare och mer tillgänglig meny.

– Efter många år med olika matstilar och samarbeten med flertalet unga, fantastiska, matglada och kreativa köksmästare har jag den stora önskan att själv gå tillbaka till köket och spisen för att praktisera mina samlade kunskaper, berättar Jürgen Grossmann.

Sagt och gjort, från och med den 18 oktober är det Jürgen själv som ansvarar för grytorna.

– Det blir back to basic, det ska inte ligga tusen saker på tallriken, utan kanske tre. Långkok och vällagad mat, vilket också är det våra gäster älskar och efterfrågar, säger Margit Grossmann och Jürgen fyller i:

– Jag kommer servera vacker och fantastisk god mat utan onödigt krångel eller show. Dessutom klassiker som på grund av deras smak just har blivit klassiker.

Det nya konceptet och namnet gäller matbar, bar och matsal medan festvåningarna och cateringverksamheten behåller namnet GQ.

En ny webbplats med mer information presenteras inom kort.

Fler krognyheter hittar du här:

WHITE GUIDE GALA FILM 2015