Registrera dig eller logga in här!

 

Som registrerad gäst på White Guide, Guiding guest, kan du läsa hela restaurang- och caférecensioner. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner.

White Guide
Premiär för White Magazine

Premiär för White Magazine

26 feb 2012

Ny Tidning!
För dig som gillar boken, men vill veta mer:
Premiär för White Magazine

I samband med lanseringen av White Guide 2012 så lanseras en helt ny tidning – som förstås heter White Magazine. Tidningen ges ut de i samarbete mellan Mat & Vänner AB (en del av Aller Media) och White Guides AB.

Målet har varit att skapa en tidning, som speglar och driver den gastronomiska frontlinjen i Sverige. Som går på djupet i trenderna, bakom kulisserna på de kända krogarna och kommer nära inpå alla de dynamiska personligheter som gör kroglivet idag så spännande.

”Det är vår ambition att göra en samtidigt underhållande och kunskapsintensiv gastronomisk tidning för proffs och passionerade amatörer”, skriver Lars Peder Hedberg, ansvarig utgivare, i sin ledare och konstaterar: ”Det handlar om passion.” Han fortsätter:

”Intresset för och kunskapen om mat och dryck har ökat dramatiskt under senare år. Det är tydligt inte minst i media, där man inte kan öppna en tidning eller slå på tv:n utan att det marineras en lax, jäses ett levainbröd eller tävlas i avancerad matlagning. Därutöver har nya media möjliggjort en ”folkets journalistik” i form av bloggar, facebooksidor och twitterflöden som konkurrerar med traditionella media om både uppmärksamhet, kunskapsspridning och opinionsbildning.

Den dynamiska restaurangbranschen har idag närmare 90 000 anställda – många jobbar där förstås för brödfödan, men allt fler också som en följd av ett djupt yrkesmässigt intresse – oavsett om man jobbar i köket, matsalen eller vinkällaren. De delar en passion för gastronomin, så som den bara kan komma till uttryck i en restaurangupplevelse med alla dess facetter. De vill veta mer, de vill utmanas och utvecklas.

Proffsen delar denna passion också med miljontals ”uteätare” och andra matintresserade, som också vill veta mer; förstå mer – för att kunna njuta mer.

Behövs då en ny mattidning? En specialtidning med högsta tänkbara ambitionsnivå? Vi är övertygade om det. Men faktum är att du bestämmer.”

Så avslutar han sin ledare, som är en invit att köpa och prenumerera på tidningen. Första numret lanseras tillsammans med boken på White Guide Gala 5 mars och kan sedan köpas där tidningar säljs.

 

 

White Guide Presentkort Stockholm Gas iZettle

Sidan har flyttat

Se innehållet på vår nya hemsida.
eller vänta kvar så skickas du vidare..