Registrera dig eller logga in här!

 

Som registrerad gäst på White Guide, Guiding guest, kan du läsa hela restaurang- och caférecensioner. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner.

White Guide
White Magazine – nu i en butik nära dig!

White Magazine – nu i en butik nära dig!

13 mar 2012

WHITE MAGAZINE är en ny tidning om det spännande svenska kroglivet med alla trender och människor som driver det framåt. Tidningen skapas av redaktionen bakom White Guide i samarbete med Mat & Vänner, en del av Aller Media.

– Det är vår ambition att göra en både underhållande och kunskapsintensiv gastronomisk tidning för proffs och passionerade amatörer, säger Lars Peder Hedberg, ansvarig utgivare och även publicistisk chef på White Guide.

Den svenska restaurangbranschen är en dynamisk näring med närmare 100 000 anställda och en ökande betydelse för den svenska besöksnäringen. 

– Svenska toppkrogar är omtalade i hela världen idag, säger Hedberg, de är en del av vår kreativa industri och bidrar till att bygga Sveriges nationella varumärke.

White Magazine speglar att restaurangbranschen har blivit en kunskapsbransch och gastronomi en akademisk disciplin. Parallellt har intresset för mat och dryck blivit en folkrörelse och matlagningen en allt viktigare del av underhållningsutbudet, inte minst i tv, som översvämmas av ”kockusåpor”.

– Tidningen ska gå på djupet i trenderna, titta bakom kulisserna på de kända krogarna och komma nära inpå alla de dynamiska personligheter som gör kroglivet idag så spännande, säger Hedberg. 

– Men vi kommer också att odla en populärvetenskaplig journalistik för att vi tror att intresset finns att veta mer och förstå mer.

Nytt är också att de långa recensionerna av Sveriges 35 Mästarklasskrrogar har flyttats över från White Guide-boken till tidningen.

White Magazine ligger ute i tidningshandeln från och med tisdagen den 13 mars.

Ta del av vårt prenumerationserbjudande här:

Läs pressmeddelandet i sin helhet här:

 

White Guide Presentkort Stockholm Gas iZettle

Sidan har flyttat

Se innehållet på vår nya hemsida.
eller vänta kvar så skickas du vidare..