Registrera dig eller logga in här!

 

Som registrerad gäst på White Guide, Guiding guest, kan du läsa hela restaurang- och caférecensioner. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner.

White Guide

Ur White Guide  2015:

Niesti Restaurant

4. God klass
Bar i restaurangenChambre separéeEnklare mat i bar eller specialavdelningFestvåningParkeringUteserveringHandikappanpassatVegetariska rätterÖvernattningsmöjligheterMedlem i Visita – Svensk BesöksnäringAmerican Express-ansluten

Niesti Restaurant

Laid back på stora hotellet

Det slår lock för öronen under den vindlande färden upp genom Björnen-området, mot Petter Stordalens Copperhill. Skrytbygget som nu har sju år på nacken imponerar än med sin enorma takhöjd och sin smakfulla koppar/trä-fusioninredning. Matsalen är varm och inbjudande trots att den är så stor och även personalen är välkomnande. Här är det 3-rättare som gäller, men valmöjligheterna är ändå ganska goda. En för kvällen påbjuden entré på rökt morotspuré i egenlindad kappa kompas av mjukstekt varm lök kontrasterad av picklad tunn jordärtskocka. Perfekt textur- och temperaturmix. En oxkind är trådig som få och torsken kommer med fräcka purjospån och örtigt mos. Den ampert lena lingonglassen hämtar sötma i en krispig nougatine och ett stilla kokossnö. Den som gillar trubadurcovers rundar av i en av Åres djupaste soffor – och hoppas kanske på en skymt av Zlatan som bygger på sitt chalet next door.

Hitta hit

63.38352452216200613.172607421875

Guiding Guests

klassificering
White Guide Presentkort WHITE GUIDE GALA FILM 2015