Registrera dig eller logga in här!

 

Som registrerad gäst på White Guide, Guiding guest, kan du läsa hela restaurang- och caférecensioner. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner.

White Guide

Ur White Guide  2018:

Storhogna Högfjällshotell & Spa

4. God klass
Bar i restaurangenChambre separéeEnklare mat i bar eller specialavdelningFestvåningParkeringUteserveringHandikappanpassatVegetariska rätterÖvernattningsmöjligheterVinterkrogMedlem i Visita – Svensk BesöksnäringAmerican Express-ansluten
Storhogna Högfjällshotell & Spa

Rustik mat i unik fjällmiljö

Utanför det anrika fjällhotellet vid trädgränsen är det mörkt, tyst och kallt. Inne finns vinterträdgården med höga träd, porlande bäck och rustika sittgrupper, en unik miljö för skogiga fördrinkar och kaffe på maten. Underställ eller kavaj, välj själv. Restaurangen rymmer familjer och par på bättre skidsemester och boende i området som vill skämma bort sig efter en dag på fjället. De flesta äter kvällens trerättersmeny med smak av omgivningarna, tur är det för servisen hinner inte med mer än det nödvändigaste. Först en tartar på nötinnanlår, neutralt kött som lyfts av japansmakande tillbehör. Varmrättens torsk med jordärtskockspuré och fänkålssås är stabil. Desserten är kvällens höjdpunkt. En krämig pannacotta med massor av urgoda hjortron uppiggade med havtornskräm, mums! Välj öl från grannbyn eller något från vinkällaren, där finns massor av godsaker.

  • Storhogna Högfjällshotell & Spa
  • Storhogna Högfjällshotell & Spa

Hitta hit

62.50542398648002514.09820556640625

Guiding Guests

klassificering
White Guide Presentkort